Palvelemme asiakkaitamme rakennus- ja saneerauskohteiden suojauksen kaikissa vaiheissa. Oli kyse sitten suojauksen suunnittelusta, tarvittavien materiaalien laskennasta tai suojauksien asentamisesta ja ylläpidosta – on ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan.

Suojausten suunnittelu

Tehokas työmaa alkaa hyvin suunnitellusta suojauksesta. Hyvin suunniteltu suojaus säästää aikaa ja rahaa, kun materiaaleja on oikea määrä ja pinnat on suojattu kunnolla ilman huolta myöhemmin tehtävistä korjaustoimenpiteistä.

Autamme suojausten suunnittelussa aina suojaustarpeen arviomisesta materiaalien laskentaan ja jopa pölynhallinnan suunnitteluun. Tarjoamme myös kokonaisvaltaista suojauspalvelua sisältäen suojausten suunnittelun, ylläpidon, purkamisen ja siivoukset koko työmaan ajan.

Suojausten asennus

Ammattimainen suojaustiimimme on suojannut yli 100 kohdetta pääkaupunkiseudulla. Joukkoon on mahtunut niin linjasaneerauksia ja uudiskohteita kuin myös suojelukohteita, jotka vaativat aivan erityistä huomiota. Suojaamme kaikenlaiset kohteet huolella ja suojattavaa pintaa kunnioittaen. Tehtävänämme on varmistaa, että työmaa on aina mahdollisimman tehokas.

Olemme vastanneet mm. Mall of Triplan, Kauppakeskus City Centerin sekä Kansallismuseon työmaiden sisätilojen suojauksista. Yksi erikoisimmista suojaamistamme kohteista on ollut Tapiolan kirkon urut.